Аліса в Країні Див

Улюблену багатьма, незвичайну казку Льюїса Керрола загадковим чином оживили працівники читального залу для юнацтва. Учні 5-х, 7-х класів школи №5 слідували заплутаними стежинами квесту «Аліса в Країні Див». Таємниці підстерігали на кожному кроці. Приправлені математикою, життєвою філософією вони створювали неповторну атмосферу Задзеркалля. 
Крокетна галявина, на якій грають тільки за правилами Червоної Королеви, ще не бачила такого дивовижного завзятого поєдинку двох команд. І то був тільки початок. 
Чарівна Аліса з білим Кроликом, взялися за вельми відповідальну справу – бути провідниками дітлахів у дивовижному і магічному, але такому незвичайно цікавому світі Країни Див. 
Шлях нелегкий та поставлена мета кличе до перемоги. І тому, як не похвалялася Червона Королева відтяти всім голови, як не намагалася майстерно всіх перехитрити, божевільне чаювання таки відбулося. 
Зі смачними спогадами пережитих вражень, солодким сміхом і хрумкими розповідями пройшло те дивакувате чаювання у Капелюшника. А сам він світився від щастя. Адже завдячуючи командній грі, кмітливості і відвазі був знову у капелюсі.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика