ДІВЧАТА МОЖУТЬ УСЕ…


Сумська ОУНБ отримала в подарунок чудову книгу «Це воює вона». Видання стало можливим завдяки співпраці видавництва «Видавництво», громадської організації «Жіночий ветеранський рух» за підтримки Швеції та Національного Демократичного Інституту Міжнародних відносин.
 
Героїні цієї особливої книги – надзвичайно сміливі жінки, які вносять величезний вклад в боротьбу за нашу свободу та незалежність. 25 історій, 25 ілюстрацій, 25 героїнь. Серед них бойові медикині, морпіхи, кулеметниці, аеророзвідниці, командирки взводів, громадські діячки тощо. З цих невигаданих історій читачі дізнаються, як захисниці роблять усе можливе для перемоги України. І немає різниці, чи вона тримає в руках зброю, турнікет, чи запускає дрон – внесок найкращих доньок України в боротьбу за рідну землю неоціненний. Жертовність і сила української жінки – вражає, надихає увесь світ та наближає Перемогу!

Подарунок отримали в рамках програми «Сприяння рівності та протидії дискримінації» Національного Демократичного Інституту Міжнародних відносин, співпраці Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна та Видавництво «Видавництво».

З книгою можна ознайомитись у Соціокультурний відділ для молоді Сумської ОУНБ (зала №302).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика