Туризм у стилі ЕКО

    Працівниками відділу документів з природничих та аграрних наук була організована і проведена онлайн-конференція «Туризм в стилі ЕКО», приурочена до Всесвітнього дня туризму. Захід відбувся за участі: Гладенка Ю. М. – заступника директора Департаменту культури, інформаційної політики та туризму Сумської облдержадміністрації, начальника відділу промоції та туризму; Лянного М. О. – директора Навчально-наукового Інституту фізичної культури СумДПУ ім. А.С. Макаренка; науковців кафедри туризму і готельно-ресторанного сервісу СумДПУ ім. А.С. Макаренка; студентів цього ж вузу, що опановують спеціальність «Туризм»; користувачів бібліотеки. 

    Екологічний туризм є одним із перспективних видів туризму. Найбільшої популярності він набуває серед молоді та частини населення, що веде активний спосіб життя. На конференції мова йшла про розвиток туристичної галузі в Україні, про проблеми та перспективи розвитку екологічного туризму на Сумщині, особливості становлення сільського зеленого туризму в ОТГ Сумського регіону. 

    Щиро сподіваємося, що отримана інформація стане в добрій нагоді всім, хто працює або готується працювати у сфері туризму; хто прагне незабутніх вражень та подорожей. Вітаємо всіх зі святом і бажаємо визначити маршрут своїх омріяних мандрів.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика