Творча зустріч з письменницею Мариною Реух "Я - Є!"

    Вже давно стало доброю традицією бачити письменників, поетів у літературній вітальні Сумської обласної  універсальної  наукової бібліотеки.
16 грудня 2017 року в рамках клубу "Дивослово", який працює при відділі абонементу, відбулася творча зустріч з письменницею Мариною Реух "Я - Є!".
З під пера Ольги Нестеренко (творчий псевдонім – Марина Реух) вийшли вже 9 збірок нарисів, віршів, оповідань, казок, монологів та романів "Знайомі обличчя сумчан", "Оповідання провінціалки", "Правила не дорожнього руху", "Спомини про майбутнє", "Анатомія спокуси", "Псевдонім Бога", "Дегештальт", "Сльози сонця", "Кредо Анатолія Близнюка", готуються ще кілька видань.
На зустрічі звучали вірші, казки, монологи, уривки з оповідань в авторському виконанні та у виконанні друзів Ольги Нестеренко і учасників літературної студії "Криниця" Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського (СВУМіК).
З творчими здобутками вітали Ольгу її друзі і колеги Вікторія Красноплахта, Анатолій Близнюк, Надія Фурзенко, Микола Ремнев, Микола Балабан, Віталій Меланич та інші.
Окрасою  зустрічі стали популярні романси минулого століття у виконанні Юрія Добровольського.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика