«У поезії немає кордонів»

29 березня у актовій залі Сумської обласної наукової бібліотеки відбувся музично-поетичний вечір «Білий прапор» в рамках засідання клубу любителів поезії «Дивослово». У теплій і затишній атмосфері присутні познайомилися з сучасною поезією талановитої поетеси Ірини Юрчук. Вона родом з Харкова, зараз живе та працює лікарем у Німеччині, пише поезію на українській та російській мовах для дорослих та дітей. Авторка двох книжок поезії та багаточисленних пісень. Друкувалась в поетичних збірниках, альманахах, журналах, лауреат Всеукраїнського літературного конкурсу.


Впродовж зустрічі Ірина Юрчук читала свою поезію, звучали пісні на вірші авторки у виконанні барда Ольги Козаченко, Насті Любич та дитячої групи «Булатошки». Своєрідним подарунком Ірині Юрчук від творчої групи сумчан у складі Леоніда Іляшенка, Сергія Зарі, Дмитра Симонова, Геннадія Бідненка та автора музики Ольги Козаченко стала презентація відеокліпа пісні на її вірші.








Присутні на заході місцеві поети, учасники літературних клубів та поціновувачі художнього слова разом з поетесою чудово провели час, з приємним присмаком насолоди дотику до світу щирої поезії, не фальшивих почуттів. По закінченню вечора поетеса подарувала свою книгу «Я есть» бібліотеці.


Поезія – ось що повинно єднати нас.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика