СУМИ-ЛЬВІВ: НА МАПІ УКРАЇНИ

23 серпня 2016 року у День Державного Прапора та напередодні Дня Незалежності відбулась інтелектуальна краєзнавча онлайн-гра, яка об’єднала молодь двох міст – Сум і Львова. Майданчик для спілкування молоді забезпечив відділ абонементу Сумської обласної наукової бібліотеки.

Завдяки безкоштовному Інтернету, в бібліотеці відбувається вже п’ята гра. Перше місто, з яким спілкувались читачі обласної наукової бібліотеки – було Запоріжжя, потім естафету перейняли Харків, Херсон, Полтава.


Впродовж гри юні інтелектуали «Відважні львів’яни» та «Завзяті сумчани» шукали відповіді на історико-краєзнавчі запитання. Сумчани відповідали про Львів, а львів’яни – про Суми, використовуючи електронні та друковані ресурси. Час на відповіді було обмежено трьома хвилинами.

Перемогу у завзятій боротьбі отримала команда «Завзяті сумчани» з рахунком 23 бали. Команда «Відважні львів’яни» отримала 21 бал.


Завдяки грі, учасники мали змогу віртуально мандрувати містами, вивчаючи історичне минуле та цікаве сьогодення Сум та Львова.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика