Життя собак від А до Я


Собака – перша домашня істота, яка з’явилася біля людини і стала її другом і помічником. В XX столітті споруджений перший пам’ятник безіменному чотирилапому другу, який вніс великий вклад у розвиток науки про людину, а на ньому промовистий напис: «От благодарного человечества».
Лайка, Білка, Стрілка, Мухтар, Джульбарс, Хачіко, Баррі, Балта… Це клички найбільш відомих у світі собак, які прославилися своїй відданістю людині.

23.03.16 в актовій залі бібліотеки відбулася цікава зустріч з кінологами обласного клубу собаківництва Бучієвою Н.О. та Завальним Р.Є. і їх вихованцями Річардом і Арією.
Фахівці-собаководи розповіли присутнім про основні моменти з утримання собак, їх годівлі і догляду.

Найбільший інтерес у аудиторії викликали прийоми дресирування собак та здійснений Річардом і Арією пошук уявних наркотичних речовин..
Гості жваво реагували на поведінку собак, та з задоволенням спілкувалися і фотографувалися з тваринами, задавали багато запитань кінологам.
Присутні познайомилися із багатьма цікавими фактами із життя всесвітньовідомих своєю вірністю людині собак
В ході зустрічі працівники відділу продемонстрували мультимедійну презентацію про пам’ятники собакам у світі.
Викликала жвавий інтерес і демонстрація відео з найбільш відомими породами собак.

Час сплинув непомітно, на завершення учасники заходу переглянули зворушливий фільм «Білий полон», про перебування собак хаскі разом із вченими в Антарктиці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика