Творчість як спосіб життя

8 червня 2022 року у відділі документів із економічних і технічних наук Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки відкрито персональну виставку Юлії Коломієць, вчителя трудового навчання Сумського закладу загальної середньої освіти спеціальної школи Сумської міської ради «Творчість як спосіб життя». На виставці представлено 30 робіт, виконаних в різній техніці. Пані Юлія розповіла присутнім про свій творчій шлях, перші роботи, про свою співпрацю з шкільним театральним гуртком ART-Барвінок. Представлені роботи приваблюють своєю оригінальністю, виконані з великою майстерністю.

Під час воєнного стану багато людей шукають способи, як знизити тривожність, поновити емоційну рівновагу, відновити відчуття задоволення від життя. Рукоділля дуже добре допомагає впоратися з незвичним психоемоційним станом, відволікти від новин і фокусуванні на негативних думках.

Всі бажаючі протягом місяця можуть ознайомитись з виставкою робіт. Ласкаво просимо завітати до бібліотеки (3-й поверх, 305 зала).



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика