Онлайн-зустріч з письменницею Світланою Талан





23 червня 2021 року користувачі Сумської обласної наукової бібліотеки мали чудову можливість поспілкуватися з кількаразовою переможницею міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», Золотим письменником України, володаркою почесного третього місця в списку успішних письменників України та міжнародної патріотичної медалі Івана Мазепи за багаторічну просвітницьку та волонтерську діяльність, популяризацію української літератури, формування спільних національних інтересів, незалежності та соборності України – Світланою Талан.

До зустрічі, в режимі онлайн-спілкування на платформі Zoom, приєдналися земляки Світлани Олегівни з села Слоут Глухівського району, бібліотекарі та шанувальники таланту письменниці всієї Сумської області. Усього у Світлани Талан є виданих близько 20 книжок – це не тільки романи, а й збірки творів «малих форм»: оповідань, новел. Всі вони мають не тільки схвальну критику, дипломи та грамоти, а й величезну любов читачів, адже кожен день вона віддає людям частинку самої себе

Коментарі

  1. Бездрицька сільська бібліотека
    📢🤗Дорогі мої читачі!!! Сьогодні 23.06. випала нагода онлайн- спілкування з вашою улюбленою письменницею Світланою Талан!!!
    💻 Від вашого імені я передала вітання і подякувала за щирі слова і автограф у останніх книгах, подарованих у бібліотеку користувачами.
    🌞👍Неймовірна зустріч, хоча і он -лайн, залишила багато позитивних емоцій і приємних спогадів!!!🙏 Дякую за запрошення Людмилі Яценко, завідувачці відділу обслуговування СОУНБ.

    ВідповістиВидалити
  2. #Глухівська_публічна_бібліотека
    #Світлана_Талан_золотий_письменник_України
    Дякуємо Сумський обласній універсальній науковій бібліотеці за організацію онлайн спілкування "Короноване слово Світлани Талан".

    ВідповістиВидалити
  3. Марина Реух
    Дякую за нагоду поспілкуватися з пані Світланою

    ВідповістиВидалити
  4. Шосткинська центральна міська бібліотека
    Колеги з Сумської обласної наукової бібліотеки, ми вдячні за чудову організацію онлайн спілкування та ще один приємний бонус - почути письменницю Світлану Талан.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика