Всесвітній день письменника в обласній бібліотеці

Щорічно 3 березня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день письменника. З нагоди цього знаменного свята в Сумській обласній науковій бібліотеці проведено відео-презентацію «Джон Стейнбек – улюблений письменник поколінь» та проглянуто відеоролік за книгою Шпільман Л. Н. «Список мрій», в рамках заходу бібліотечні працівники презентували бібліографічну пам’ятку «Короноване слово Світлани Талан», присвячену 60-річчю від дня народження однієї з найпопулярніших українських письменниць сьогодення.
У Всесвітній день письменника на гостини до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії завітали вчителі української мови і літератури області. Відбулося спілкування з добре відомою не лише в Сумах та у рідному Білопіллі, а й серед любителів поезії в інших містах, поетесою Ольгою Бражник. Пані Ольга презентувала свою першу збірку віршів «Якщо вона є…», що містить, за словами авторки, вірші іронічно-філософської тематики.
Присутні мали можливість насолодитися авторським виконанням віршів, безпосередньо поспілкуватися з нею, отримати відповіді на питання щодо її творчості, придбати збірку з автографом.
У відділі абонементу діє книжкова виставка та книжкова інсталяція, присвячена творчим надбанням українських та зарубіжних письменників.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика