«Інтелектуальні пліткарки»

18 грудня в рамках клубу «Родинне коло» в актовій залі Сумської обласної наукової бібліотеки вже втретє відбувся незвичайний захід дівчачий квест «Інтелектуальні пліткарки». Бібліотекарі створили своєрідну територію спілкування для дорослого читача. Кожне засідання має свій формат, основа якого завжди пов’язана зі знайомством з талановитими сум’янками, з тими, хто, за висловом «самі себе зробили», досягли у житті помітних успіхів.

Героїнями дискусійно-розважальної зустрічі стали: Оксана Кириленко – продюсерка філії UA. SUMY та Оксана Скоробагатська – кандидатка педагогічних наук, викладачка психології СумДПУ ім. А. С. Макаренка, учасниця театру поетичної пісні "LA SHANSON". Впродовж двох годин присутні дискутували на тему "Якби я була...", відкриваючи для себе нові грані героїнь. Пані Оксана Кириленко, звичайно ж, отримала від присутніх найбільше запитань щодо її авторської програми «Кавовий клуб».

Стосовно пані Оксани Скоробагатської присутні цікавилися її професійною діяльністю як психолога. Цікаво було дізнатися, що вона має достатній фаховий досвід, наукові роботи. Присутні підтримали мрію пані Оксани створити в Сумах відкритий центр для надання психологічної підтримки в першу чергу молодим родинам.

Яскравою прикрасою дівчачого квесту стали пісні, виконані у теплій, чуттєвій манері Оксаною Скоробагатською. Філософська пісня на вірш української поетеси Ліни Костенко «Крила» змусила присутніх у залі замислитись над сенсом життя. Авторську пісню, на слова Костянтина Вихляєва, присвячену Єдіт Піаф, співачка виконала в неповторній манері з деякими нотками, притаманними самій французький шансоньє.

Керманич сумського клубу авторської пісні «Булат» Ігорь Добровольський завітав на квест та привітав жінок з наступаючими святами виконавши пісню. Він висловив думку про те, що в Сумах є люди, які створюють неповторну ауру нашому місту, є візитівкою його, такими являються героїні сьогоднішнього дівчачого квесту «Інтелектуальні пліткарки».

По завершенню заходу присутні у залі отримали призи за найоригінальніше запитання героїням та мали змогу сфотографуватися з ними.

Відвідувачі заходу щиро подякували героїням за доброзичливість, відвертість та приклад неперевершеного жіночого шарму.











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика