Три спроби повернути час від Марини Реух

 29 вересня 2018 року, в Сумській обласній науковій бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею, членом союзу журналістів України, автором понад десяти книг Мариною Реух (Ольгою Неcтеренко) в рамках презентації книги «Амальгама», яка нещодавно вийшла з друку.

Захід відбувся в рамках клубу «Дивослово», який діє при відділі абонементу.

«Кожна зустріч, бесіда з читачем для мене особлива, це подія. У такі моменти не тільки читач знайомиться з творчістю автора, а й письменник знайомиться зі своїм читачем, і це вкрай важливо, це допомагає рости, розвиватися, знати запити свого читача», - зазначала авторка.

Свій читач у Марини Реух є, про що засвідчила кількість присутніх у актовій залі бібліотеки. Привітати письменницю з виходом нової книги – роману-хроніки «Амальгама» прийшли: краєзнавець, журналіст, заступник ректора обласної громадської організації «Паліцинська академія» Анатолій Близнюк, члени Спілки письменників України Тамара Герасименко та Григорій Єлишевич; журналістка Вікторія Красноплахта; краєзнавець Олександр Десятниченко; бібліотекар сумської міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка Оксана Бобирева; колеги-літератори, члени літературних студій, шанувальники творчості.

Лунали спогади письменниці про дитинство, про становлення її, як письменниці, особисте життя, про літературні і творчі здобутки та мрії і плани на майбутнє.

Особливого пожвавлення аудиторії викликали музичні привітання від друзів - Заслуженої артистки України, солістки Сумського оперно-драматичного театру ім. М. Щепкіна Наталії Нерянової, члена Cпілки композиторів України Олени Чернової, композиторів та виконавців Людмили та Анатолія Пастушенка, Ольги Козаченко, Вікторії Грицай та Сергія Борща.

По завершенню зустрічі кожен гість мав можливість взяти автограф, сфотографуватися з письменницею та придбати її книги.






Коментарі

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to find somebody with some unique thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this website is something that's wanted on the net, someone with a bit originality. useful job for bringing something new to the internet! gsn casino slots

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика