День знань

Школа + бібліотека = Знання. Розвиток. Успіх
Ось і закінчилися літні канікули. Наступає гаряча навчальна пора. До Дня знань відділ абонементу для юнацтва підготував ряд заходів.

Цікава розгорнута книжкова виставка представила багатопланову змістовну літературу та періодичні видання на допомогу навчально-виховному процесу. Учням запропонували довідкову літературу, енциклопедії, словники; студентам – підручники та художню літературу англійською мовою; викладачам – методичні матеріали для навчання та виховання. 
Бібліографічний огляд «В світі книги різні є, кожен вибере своє» познайомив шестикласників з новою дитячою художньою літературою.

Позитивною ноткою став майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки «За звичаєм давнім», який провели спеціалісти Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Цікаву інформацію про давні часи, звичаї, історію та обереги українського народу надала Мельник С. П., а майстер-клас по виготовленню оберегу провела Сидоренко Л. О., продемонструвавши інші ляльки-мотанки, які виготовлялися батьками для своїх рідних. Діти жваво спілкувалися, допомагали один одному у зав’язуванні вузликів з найкращими побажаннями добра, здоров’я, успіхів. Були задоволені і учні, і викладачі, і бібліотекарі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика