Повага до права – через довіру до правників

Вечір запитань і відповідей «Повага до права – через довіру до правників» відбувся за участю викладачів Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ та співробітників патрульної поліції, учнів старших класів шкіл №10, 13, 3 міста та студентів машинобудівного та будівельного коледжів. Присутні були ознайомлені з діяльністю правоохоронних органів, прослухали інформацію про важливість права для формування суспільних відносин. Професор університету, депутат міської ради Гробова В.П. наголосила на вихованні поваги до права з дитинства. Була представлена презентація викладача кримінального права Колесник М.О. про відповідальність перед законом неповнолітніх.

Заступник командира батальйону капітан поліції Свистун В. М., інспектор відділу моніторингу лейтенант Красовська О. Г. та старший лейтенант поліції Сологуб О.О. розповіли яким має бути поліцейський, проінформували яким чином проводиться відбір до лав поліції, ознайомили з найбільш резонансними випадками з практики роботи. Молодь взяла активну участь у обговоренні теми. Поліцейські застерегли молодих людей від протизаконних вчинків, надали важливі поради щоб уникнути проблем з законом та зберегти своє життя і здоров’я.

Зустріч була корисною, вона підвищила інтерес учнівської та студентської молоді до правових знань, сприяла навичкам поваги до законів та людей які їх захищають.

 













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика