Майстер-клас працівників бібліотек

На виконання плану роботи управління культури і туризму, національностей та релігій Сумської обласної державної адміністрації з метою підвищення кваліфікації бібліотечних працівників 5 листопада на базі Сумської центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка пройшов майстер-клас директорів централізованих бібліотечних систем та районних бібліотек «Публічна бібліотека: модернізація діяльності в контексті часу».

Учасники майстер-класу ознайомилися з досвідом роботи по впровадженню інноваційних форм і методів роботи в бібліотеках міста і області. Спеціалістами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Н.К. Крупської був проведений тренінг щодо надання інформаційної допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також керівників бібліотек запросили долучитися до роботи Сумського регіонального піар-офісу з метою донесення до широкої аудиторії інформації про сучасні бібліотечні послуги.
Фахівці бібліотек області вивчили досвід роботи по наданню сервісних послуг користувачам з обмеженими можливостями бібліотеки-філії №17 Сумської міської ЦБС.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика