Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

Несподівано напруженою й запеклою виявилася боротьба між командами інтелектуального клубу «Лідер» за перемогу в грі «Що? Де? Коли», яку провів відділ абонементу 18 листопада 2014 року.
За неофіційне звання найрозумнішого та найкмітливішого боролися три команди. І все одно перемога дісталася одній – це команда «Товариш», до якої входили вчителі шкіл м. Суми.

Звісно, змагання було б не таким цікавим, якби не дотепні інтелектуальні питання, що цього разу виявилися ще й досить складними. Так, учасники намагалися з’ясувати, який предмет гардеробу зобов’язаний своєю появою рибалкам, якою крилатою фразою Галілео Галілей буцімто виправдовував своє спізнення, чому Мілорад Павич називав дзеркало «диявольською іконою», у якому місті державний кордон проходить просто на підлозі кафетерію тощо.

Присутні ознайомилися з правилами гри, яка складалася з трьох турів, в кожному по 10 питань. Підводячи підсумки загальних результатів гри, місця розподілись таким чином: III місце отримали представники команди «Розумняшки», II місце «Черемшина» та I місце команда «Товариш».

Якщо Ви бажаєте розширити свій кругозір, поглибити знання у різних сферах науки і культури, виховувати вміння аналізувати і знаходити логічно вірну відповідь, зробіть це в колі однодумців – приходьте в наш клуб!

Чекаємо на вас у відділі абонементу обласної наукової бібліотеки!
Наступне засідання клубу відбудеться  2 грудня о 15.00.

Наша адреса: 40000 м. Суми
Вул. Героїв Сталінграду, 10
Відділ абонементу (2 поверх, 2 зал)
Телефон:
(0542)22-01-69

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика