Презентація книги «Правові засади діяльності університетів у системі освіти (кінець XVIII – початок XXст.)»

В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Н.К. Крупської відбулася презентація книги Г.І Корогод, А.О. Ткаченко, В.О. Чунаков «Правові засади діяльності університетів у системі освіти (кінець XVIII – початок XXст.») (Суми 2013), яка розповідає про процес становлення університетської освіти в Західній Європі, Росії та на території України, правові засади діяльності університетів та основні тенденції їх розвитку з кінця  XVIII – початку XXст.
 Присутні на презентації тепло зустріли авторів монографії  Корогод Г. І. – кандидата історичних наук,  доцента кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ та Ткаченка А. О. – кандидата юридичних та історичних наук, доцента, завідуючого кафедрою державно-правових дисциплін Української академії банківської справи Національного банку України.
 В обговоренні питань становлення, розвитку та сучасного стану університетської освіти взяли участь науковці, викладачі та студенти вищих навчальних закладів міста.  
 
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика