Фотовиставка "Несподівана Америка"



       16 липня в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Н. К. Крупської відбулося відкриття фотовиставки «Несподівана Америка» Івана Дудкіна, одного з відомих українських мандрівників, знаного в Україні і за її межами. Його світлини з успіхом демонструвалися на 74-х персональних фотовиставках в 24-х містах України і країнах зарубіжжя. В його активі – екстремальні лижні експедиції Крайньою північчю, гірські сходження до вершин Кавказу, Саян, Тянь-Шаню, Гімалаїв, Аляски. Він відвідав 82 країни Європи, Азії, Африки та Америки.
        Іван Дудкін – автор і виконавець унікального, успішного міжнародного фотопроекту «Ми – одна сім’я. Наш дім – планета Земля», в якому задіяні посольства і представництва багатьох іноземних країн. В рамках цього гуманітарного і освітянського проекту автором були організовані і показані персональні фотовиставки про десятки країн світу.
         Також на відкритті виставки були підведені підсумки  фотоконкурсу “Українсько-американські зв’язки”. Метою цього конкурсу було заохотити українців до розповіді про Америку. Переможцем конкурсу став читач бібліотеки Ярослав Мозговий.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика