КРАФТОВЕ ВИРОБНИЦТВО: НАТУРАЛЬНІСТЬ, ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ, КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІСТЬ





Сучасний бізнес відкриває безмежні можливості для творчого самовираження підприємців та їхнього фінансового розвитку. Одним з цікавих напрямків є крафтярство. Крафтову продукцію виробляють дрібними партіями з натуральних матеріалів за автентичними або авторськими технологіями. Виробники України на основі старовинних традицій створюють сучасні корисні для здоров’я продукти, які є конкурентоспроможними навіть на світовій арені. Крафтова продукція відрізняється високою якістю, насиченим смаком і натуральними інгредієнтами і стає дедалі популярнішою, попит на неї зростає. Крафтовий бізнес в Україні допомагає зберегти традиції українського народу та має потенціал не тільки задовольнити споживачів, а й стати новою візитівкою країни.

Учасниками онлайн-конференції «Крафтове виробництво: натуральність, ексклюзивність, клієнтоорієнтованість», проведеної в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці на платформі zoom в рамках Дня автентичних технологій, стали підприємці - виробники унікальної крафтової продукції Максименко А. О. (с. Юнаківка Юнаківської ОТГ) і Басанець А. В. (с. Вири Річківської ОТГ), науковці і студенти Сумського національного аграрного університету, Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету» та Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій».

На конференції мова йшла про напрямки розвитку крафтового бізнесу в Україні і на Сумщині, його креативність, інноваційність і зростаючу популярність. Не оминули увагою присутніх питання виробництва унікальної молочної продукції на Сумщині та екопакування в крафтових технологіях. Але нагальною проблемою під час воєнної агресії рф в нашому прикордонному регіоні стало збереження крафтового виробництва прифронтових територій. Конференція пройшла насичено, динамічно, викликала глибоку зацікавленість учасників і безліч запитань до спікерів.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці