ФРАНЦУЗЬКА ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ

#EuroUnityWeek
#ТижденьЄвроЄдності

Розпочинається тиждень єдності з нагоди Дня Європи в Україні.

В країнах Європейського Союзу День Європи як символ єдності та миру на континенті відзначають 9 травня.
 
На заняттях зазначеного клубу вивчають мову однієї із провідних європейських держав – Франції. Французька – офіційна мова 29 країн світу, а також мова Європейського Союзу, ООН та багатьох інших міжнародних організацій.
 
Франція грає одну із ключових ролей у формуванні європейської ідентичності.
Франція – це країна з багатою історією, яка протягом століть відігравала значну роль на світовій арені. Її території неодноразово ставали театром запеклих воєн, а колоніальне минуле залишило глибокий слід на культурі та політиці держави. Разом з тим, Франція славиться не лише військовою міццю, але й значним внеском у розвиток людства. Саме тут зародилися такі революційні винаходи, як фотографія, кіно, парашут, стетоскоп та пастеризація.

Французька індустрія моди є потужним рушієм економіки країни, адже вона генерує 3,1% ВВП та забезпечує роботою близько 1 мільйона людей.

Опанування французької мови стає ключем до розуміння глибин європейської культури, цінностей та історичного контексту. Це не лише мова спілкування, але й мова, що веде до кращого пізнання європейського світогляду та його впливу на сучасний світ.

Вивчайте французьку мову та культуру разом з нами!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика