Кольорове коло любові

 2 квітня 2019 року до Всесвітнього дня розповсюдження інформації про проблеми аутизму в холі Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся флешмоб «Діти дощу», в якому взяли участь діти - учні Сумської спеціальної школи, їх вчителі Вікторія Омельченко, Наталія Нестерко, Ірина Глобенко та Андрій Левік.

На сьогоднішній день не відомі ані причини виникнення аутизму, ні причини його колосального поширення у світі. Таких людей стає все більше і більше з кожним днем.

Цей флешмоб - заклик до суспільства, з метою активізувати зусилля задля того, щоб діти з особливостями аутизму, стали в майбутньому повноправними членами суспільства. Тому в кінці флешмобу до дітей приєднались учні 2-ої загальноосвітньої школи, їх вчитель Наталія Прядко та бібліотекарі, замкнувши коло єдності, взаєморозуміння та любові. Юні волонтери з другої школи принесли подарунки, які вони приготували власноруч.

У відділі документів з економічних і технічних наук (11 зала, 3-й поверх) відкрилась виставка робіт «Кольорове коло дитячої фантазії», на якій представлено 28 учнівських робіт та 3 альбоми малюнків.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика