Семінар директорів бібліотек


5 листопада в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Н.К. Крупської відбувся обласний семінар директорів централізованих бібліотечних систем та районних бібліотек «Публічна бібліотека для майбутнього покоління: моделюємо успіх».

Відкриваючи семінар, заступник начальника управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації Ігнатченко А.М. зупинилась на пріоритетних завданнях, що стоять перед бібліотеками області: патріотичне виховання, впровадження нових інноваційних технологій.

Керівники бібліотек області обговорили питання подальшої роботи в умовах реформування місцевого самоврядування та адміністративно-територіальної реформи, стратегію розвитку бібліотек, популяризацію краєзнавства.

Бібліотечні фахівці області ознайомилися з досвідом роботи відділів обласної бібліотеки по модернізації бібліотечно-інформаційного обслуговування молоді, обслуговуванню національних меншин, які проживають на території області, використанню сучасних технологій для популяризації краєзнавчих ресурсів та ін.

Ця зустріч та обмін досвідом будуть корисними у подальшій роботі публічних бібліотек.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика