Найкращий день у літньому таборі…

Одного спекотного літнього дня школярі вирушили на пошуки скарбів. П’ятикласники школи №10 із задоволенням прийняли участь у краєзнавчому квесті «Відкрий для себе рідне місто». Дві команди краєзнавців «Сумські патріоти» та «Кока-кола» вирушили у подорож на пошуки дорогоцінної книги, яка таїть в собі багато цікавого про наше рідне місто. Під час гри учасники проявили ерудованість, начитаність та уміння змагатись в команді. Вирішували логічні завдання, виконували пошук предметів, розгадували ребуси та шукали підказки.

Подорож розпочалася біля візитівки нашого міста – Альтанки. Далі маршрут пролягав цікавими місцями центру міста: до «Веселого сумчанина», «Пам’ятника Івану Харитоненку», «Малюків солодкоїжок», «Пам’ятника Тарасу Шевченку», пам’ятного знаку сумки, контактної скульптури лева. Подорож завершилась в бібліотеці – учасники команди «Кока-кола» першими пройшли маршрут, виконали всі завдання і знайшли книгу «Вулицями старого міста». Завдяки злагодженій роботі команди та відмінним лідерським якостям капітана Родіона команда отримала перемогу. Лише декілька хвилин відділяли команду «Сумські патріоти» від переможців.

Величезне задоволення отримали всі, продемонстрували відмінні краєзнавчі знання, відкрили для себе багато нового і цікавого та приємно провели час. «Найкращий день у літньому таборі», – так щиро звучали слова учасників квесту і це найкраща нагорода за роботу працівникам читального залу для юнацтва.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика