Письменник, який ніколи не зраджував правди

10 грудня відбулась онлайн-зустріч вчителів Сумщини з поетами, письменниками, громадськими діячами Охтирського краю – краю де народився найвідоміший сміхотворець всіх часів Остап Вишня.

Сумська обласна наукова та Охтирська центральна районна бібліотеки забезпечили майданчик для спілкування всім шанувальникам творчості Остапа Вишні.
Неперевершеним виступом був виступ наймолодшого учасника зустрічі, учасника телевізійного шоу «Україна має талант», учня 3-г класу ЗОШ № 17 – Бориса Шпильки з усмішкою «Чухраїнці». Естафету підхопив поет-гуморист Григорій Єлишевич. Він пригадав, про 100-річний ювілей від дня народження Остапа Вишні в Києві, фестиваль «Вишневі усмішки», прочитав свої гуморески.
Гості з Охтирки, серед яких поети Н. Багата, А. Дудченко, Т. Акименко, Ю. Колесник розповіли про продовження традицій великого сміхотворця та прочитали свої поетичні рядки.

Незабутнім був і виступ І. І. Краснокутського, який своїми творіннями зривав оплески і сміх присутніх.

Проте, що і сьогодні земляки Остапа Вишні не втрачають почуття гумору довів дует «Сміхограй» у складі бібліотекарів Тетяни Сокол та Валентини Гольченко з Груні з інсценізованим діалогом про жіночу долю і недолю.

На завершення зустрічі присутні мали змогу почути запис «Зенітки» у виконанні ювіляра.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика