Бібліотека під парасолькою


Під час проведення обласної виставки «100 кращих товарів Сумщини» на території  виставкового центру «Іллінський» співробітниками відділу обслуговування працівників сільського господарства Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Н.К.Крупської провели флешмоб  «Вчені рекомендують, агропідприємці впроваджують».

 Сьогодні агропромисловий комплекс Сумщини за рівнем розвитку знаходиться на третьому місці в Україні. Відвідувачі виставки жваво цікавились інформаційними матеріалами, книгами і періодичними виданнями бібліотеки з питань інноваційних технологій в АПК, передового зарубіжного і вітчизняного досвіду в сільському господарстві, інвестиційної політики. Привертали увагу видання на допомогу веденню домашнього господарства. Родзинкою виставки стали яскраві видання з ландшафтного дизайну, садівництва, квітникарства.

В процесі спілкування бібліотечні працівники розповіли про нові форми роботи, електронні послуги бібліотеки. Для заохочення, всім, хто виявив бажання завітати до обласної наукової бібліотеки подарували флаєрки.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика