Дейнека А.И


    16 травня в ОУНБ ім. Крупської відбувся вечір-зустріч з     першим на теренах нашої області дипломованим архітектором, який втілював у життя сучасні основи містобудування, ретельно і самовіддано дбав про збереження старовинних архітектурних пам’ятників і споруд у нашому краї, заслуженим архітектором України, почесним архітектором Росії – Анатолієм Івановичем Дейнекою.

     Його талантом було створено безліч малюнків, здійснено багато проектів, про деякі з них він розповів студентам та всім шанувальникам , які зібралися в залі. Особливу увагу Анатолій Іванович звернув на відповідальність кожного за свої справи і вчинки, звернувся до молоді з побажанням відроджувати вітчизняну архітектуру. Прочитав  свої вірші, які відображають філософію його життя, багатогранну велич його душі.

    Стриманість, простота і людяність, а головне – щирість цієї вже немолодої людини зробили атмосферу спілкування хвилюючою, доброзичливою, і по-домашньому світлою.

     Теплі і вдячні слова на адресу Анатолія Івановича Дейнеки висловили і його колеги – представники Управління містобудування та архітектури Сумської обласної державної адміністрації – Олександр  Фролов та Ігор Самусенко, які були присутні на зустрічі.

    А кожному хто звернувся до гостя з особистими запитаннями він подарував побажання у віршованій формі.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика