День захисника


23 лютого – визначна дата для всіх чоловіків, хто колись мав честь носити погони і військову форму, а також для всіх жінок, які з тривогою і гордістю чекали на повернення з лав Збройних сил своїх синів, братів, коханих.
В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Н.К. Крупської проходять заходи, присвячені Дню захисника Вітчизни в Україні. Святковий вечір «Сьогодні славить вся країна синів своїх» відбувся за участю ветерана Великої Вітчизняної війни Віносуми М.П., учасників бойових дій в Афганістані, студентів машинобудівельного коледжу.
Бібліотечні працівники підготували музично-поетичну композицію «Свято мужніх і сильних». Рената Мукменєва, викладач Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського виконала патріотичні пісні.
В святкові дні працівники відділу абонемента провели тематичний вечір «Є така професія – захищати Батьківщину» для відвідувачів спортивного клубу інвалідів «Фенікс». В холі бібліотеки розгорнуто ілюстрований перегляд літератури «Свято сильних, сміливих і люблячих». У відділах бібліотеки представлені книжкові виставки на святкову тематику.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика